19 september 2020 Gebruikers online: 36
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Willem Egbertsstraat werkt aan veiligheid

Geplaatst op: 12 januari 2019

In de Willem Egbertsstraat is het jaar goed begonnen. De uitrit van het rolstoelpad leek niet op een veilig plek te zitten. De kinderen konden de auto niet zien voordat ze de straat op gingen en de automobilisten de kinderen niet. In samenwerking met de gemeente heeft de buurt nu geregeld dat het pad uitkomt uit in de bocht waar de auto wat langzamer rijden en de het wat overzichtelijker is. De voorbereidingen zijn al getroffen en maandag gaan de werkzaamheden verder.

Met een mooi donatie van de vsb kon de speeltuin een trampoline kopen deze is afgelopen vrijdag ook geplaatst. De speeltuin blijft in ontwikkeleling, komende zaterdag gaan Danny en Sonja de speeltuin vertegenwoordigen bij Kern met Pit. Ze hopen hier 1500 euro te winnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore