24 september 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zilver voor acroduo SV Hasselt

Geplaatst op: 12 februari 2019

Lotte Mansveld en Marijke Potuyt hebben zaterdag namens SV Hasselt een zilveren medaille gepakt in Genemuiden tijdens een acrogymwedstrijd. De actieve oefening van het zogeheten E-senior duo viel in de smaak bij de jury Daarnaast hebben zij al hun onderdelen foutloos uitgevoerd. Deze combinatie leverde een mooie tweede plek op.

Lotte en Marijke waren blij verrast dat zij een plekje op het podium veroverd hadden. Namens de Hasselter gymvereniging kwam nog een team in actie bestaande uit Tamira van der Horst, Esmay Roosberg en Alissa ten Klooster. Zij vertoonden hun kunsten in de categorie E-jeugd groepen. Zij hebben de afgelopen maanden hard getraind op een vrolijke oefening. Voor twee van hen is dit het eerste jaar bij de acro. Dit maakt het extra knap dat zij zaterdag een hele nette oefening hebben laten zien. Deze werd beloond met 19.290 punten.  Zaterdag 9 maart zijn de eerstvolgende acrowedstrijden. Hier zullen de teams van SV Hasselt uit het D-niveau in actie komen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Zilver voor acroduo SV Hasselt”

Nightstore