6 mei 2024 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aanjager Sjoerd superblij met Hasselts Kwartetspel

Geplaatst op: 30 april 2019

Daar staat hij dan dinsdagmorgen in het TIP-kantoor in het Oude Stadhuis. Sjoerd Akkerman mag als aanjager het spiksplinternieuwe Kwartetspel Hanzestad Hasselt in ontvangst nemen.

“Sjoerd was de aanstichter hiervan. Hij ging langs bij de winkels en bij ons met de vraag of er een kwartetspel van Hasselt was”, vertelt Anky Koster van TIP Hasselt. Als eerste ontvanger ontvangt hij direct vier sets om mee te nemen naar zijn woonplek bij de JP van den Bent stichting in De Hazelaar.

“Het spel heeft 52 kaarten, er zit info bij over het TIP en hoe het kwartetspel tot stand is gekomen”, aldus Kosters. “Het heeft veel tijd gekost om tot dit resultaat te komen en we zijn superblij en trots dat het spel er nu is.”

“We hebben het spel gemaakt voor zowel inwoners als bezoekers van Hasselt. We merkten dat er de behoefte was om iets uit Hasselt mee te nemen als aandenken. Maar ook voor Hasselters is het mooi om zo bewust te worden van de eigen parels waar je iedere dag langsloopt. We hopen ook dat de scholen het kwartetspel oppakken”, licht Kosters toe.

De volledige vormgeving & realisatie lag in handen van Prestige Reclame en Joke Mulder, Peter Nienhuis en Bertrik Hakvoort namen de fotografie voor hun rekening. Het kwartet kost 7,50 euro en is voorlopig exclusief verkrijgbaar bij TIP Hasselt in het Oude Stadhuis.

Gepubliceerd door Bas Jansen

2 reacties op “Aanjager Sjoerd superblij met Hasselts Kwartetspel”

  1. Verkeerd geraden, OBS De Toermalijn is vertegenwoordigd in het kwartet.

  2. Laat me raden….alleen de kerkelijkse scholen zijn vertegenwoordigd in het kwartet?

Contour