29 februari 2024 Gebruikers online: 32
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Kasper Bouw allround in aanbouw, verbouw en meer

Geplaatst op: 1 mei 2019

“Ik heb er zin in!” Kasper Wursten gaat als zelfstandig ondernemer met veel enthousiasme verder in zijn vak: hoogwaardig maatwerk leveren in bouw en verbouw. Onder de heldere naam Kasper Bouw wil hij een breed scala aan bouwwerkzaamheden aanbieden.

“Ik mag graag rechtstreeks contact hebben met mijn klanten.” Kasper wil daarbij garant staan voor het gehele proces: van de eerste gesprekken tot de oplevering. “Dat wil ik dan ook 100 procent goed voor elkaar maken. Dat vind ik leuk en uitdagend werk om te doen.”

Ook de diversiteit van klussen was reden voor Kasper om te switchen. “Ik mag graag van alles doen: van keukens zetten; kasten maken; sloopwerk; aanbouw; verbouw van een woning; kozijnen plaatsen tot renovatiewerk.” Daarbij werkt hij bovendien samen met een groot netwerk aan specialisten als loodgieters en elektriciens om zo een totaalpakket aan te bieden. “Daarbij zorg ik ervoor dat ik het enige aanspreekpunt ben voor de klant en ik het verder zelf regel met andere vaklieden.” Daarmee wil Kasper de rompslomp besparen voor de klant.

“Twee weken geleden ben ik van start gegaan. Het plan leefde al een tijdje om nu dan toch de knoop door te hakken”, vertelt de kersverse ondernemer. “Ik heb 15 jaar voor een baas gewerkt. Begon als timmerman, werd voorman en uiteindelijk uitvoerder. Zo was ik jaren bezig, maar ging me langzamerhand wel afvragen of dít het was. De laatste tijd was ik veel meer bezig met dingen aansturen in de grote bouw -als een soort politieagent- dan het échte werk”, verklaart Kasper zijn keuze om over zijn toekomst na te denken. De grote vraag die er momenteel is heeft Kasper het laatste zetje gegeven.

Het opstarten van zijn eigen bouwonderneming was lastig geweest zonder de hulp van Cees Wursten. Als zakelijk ondersteuner heeft Cees Wursten de hele papierwinkel voor zijn rekening genomen, en ook geholpen met het schrijven van een goed ondernemersplan. Kaspers vrouw Annemieke zal de verdere administratie voor haar rekening nemen zodat ik mij volledig kan richten op de werkzaamheden”, licht Kasper toe.

Ook de wens om een klus geklaard te hebben? Bel dan Kasper via 06 409 991 70 en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour