2 mei 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Avondvierdaagse op de motor

Geplaatst op: 1 juni 2019

Vanaf het clubgebouw aan de Burgemeester Malcorpslaan gaat op donderdag 6 juni de Motor Avondvierdaagse van MotorToerClub Hasselt van start. Op vier opeenvolgende donderdagen in de maand juni kan een avondrit gereden worden. Ook niet-leden zijn van harte welkom.

Om het motorrijden in clubverband onder de aandacht te brengen, nodigt MTC Hasselt alle motorrijders uit Zwartewaterland en omgeving van harte uit om deel te nemen aan één of meerdere van de uitgezette ritten op 6, 13, 20 en 27 juni. De toercommissie heeft per avond een toertocht van zo’n honderd kilometer uitgezet.

Vooraf inschrijven is niet nodig en het is geen verplichting om alle vier avonden mee te rijden. Op genoemde data kan er tussen 18:45 en 19.00 uur een routebeschrijving afgehaald worden bij het Clubgebouw aan de Burg. Malcorpslaan. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro per avond gevraagd.

“Hou jij van motorrijden en vind je alleen rijden minder leuk? Of wil je gewoon mooie routes rijden en je passie delen met anderen? Voel je dan welkom bij MTC Hasselt. De Avondvierdaagse is een mooie gelegenheid om per motor via allerlei binnenweggetjes de wijde omgeving te verkennen. Na afloop van de toertochten is er gelegenheid om vrijblijvend een kijkje te nemen in het clubgebouw dat onlangs een make-over heeft ondergaan. Tijdens de wekelijkse clubavond op donderdag is er gelegenheid om na te praten en kennis te maken met de leden van de vereniging”, prijs de club het evenement aan.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour