29 april 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Klanten profiteren van tweede plek Welkoop

Geplaatst op: 3 oktober 2019

Welkoop Hasselt mag zich een jaar lang de nummer 2 Welkoop van Nederland noemen.  Elk jaar strijden de Welkoop-winkels onderling om de nummer 1 Welkoop van Nederland te worden. Winkelervaringen van klanten zijn hierbij een belangrijke factor.

Tijdens de competitie strijden de winkels van de keten met elkaar op met name klantgerichtheid. Ieder jaar organiseert de winkelketen de competitie. De strijd gaat vooral over hoe klantgericht de winkels zijn. “Onze winkels zijn continue bezig onze klant de beste service te geven”, zegt Casper Meijer, algemeen directeur Welkoop Retail. “Deze competitie laat zien hoe goed ze dat doen en daagt uit om nog net een stapje extra te zetten.”

Tijdens de voorrondes van de competitie werden alle winkels o.a. op klantvriendelijkheid, winkeluitstraling, winkelbeleving en de uitvoering van commerciële initiatieven beoordeeld. Voor Welkoop Hasselt eindigde die voorrondes met een plek in de Top-12 en dus in de finale. Op zaterdag 28 september werd Welkoop Hasselt uitgeroepen tot de nummer twee van de Winkelcompetitie 2019.

“De Winkelcompetitie winnen is een mooie beloning voor wat we doen. Het laat zien dat klanten blij met ons zijn en daar doen we het voor. We zijn dan ook ongelofelijk trots op dit mooie resultaat”, zegt een stralende Roel Visscher, Welkoop Hasselt.

De winkelmedewerkers zijn inmiddels al in het zonnetje gezet, maar geheel in de sfeer van de competitie deelt Welkoop Hasselt het succes natuurlijk graag met haar klanten. Op zaterdag 5 oktober ontvangt iedere betalende klant daarom een leuk cadeau.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour