24 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Corona gooit roet in het eten van Sleepbootdagen

Geplaatst op: 23 maart 2020

De 15e editie van de Nationale Sleepbootdagen in Zwartsluis zijn door de organisatie van de kalender gehaald. Als gevolg van de coronacrisis ontving de Vereniging De MotorSleepboot (VDMS) tientallen afmeldingen van deelnemende sleepboot- en opduwereigenaren.

“Voor ons hét signaal om de knoop door te hakken. In het meest gunstige geval is er wellicht weer wat ‘licht aan de horizon’ rondom het Hemelvaartsweekend. Maar dan nog is het veel te vroeg om een evenement als het onze te houden”, verklaart Anja Bos van de VDMS.

Het evenement stond gepland voor 21,22 en 23 mei. “Aanvankelijk wilden we over het al dan niet doorgaan van de Nationale Sleepbootdagen Zwartsluis 2020 niet eerder beslissen dan rond 6 april. Maar de ontwikkelingen hebben ons alsnog doen besluiten nu al duidelijkheid te geven”, vertelt Bos namens de organiserende stichting.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore