21 september 2020 Gebruikers online: 60
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Afsluiting Vaartweg uitgesteld om hulpdiensten ruim baan te geven

Geplaatst op: 24 maart 2020

De werkzaamheden bij de Vaartweg/N377 wordt voorlopig opgeschort in verband met de coronacrisis meldt de gemeente. Voor de aansluiting bij Ter Wee/Zandvoortweg was het de planning om vanaf woensdag 25 maart de N377 volledig af te sluiten tot en met zaterdag 28 maart. Maar de gemeente vindt het onwenselijk dat nu te doen.

“Wij willen er voorlopig alles aan doen om hulpdiensten en andere maatschappelijke organisaties doorgang te garanderen. Het is onwenselijk om deze afsluiting de komende dagen uit te voeren. Vanuit maatschappelijk verantwoord oogpunt en de bereikbaarheid van Hasselt en omgeving, worden de geplande afsluiting en de werkzaamheden daarom uitgesteld tot een nader moment.”, aldus een woordvoerder van de gemeente.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore