21 september 2020 Gebruikers online: 59
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Handen ineenslaan samen met Hasselter horeca’

Geplaatst op: 24 maart 2020

Daniel Stoeten wilde na onze oproep graag de impact voor zijn bedrijf onder de aandacht brengen.

“Wij als verhuurbedrijf (Stoeten Geluid) van podia, licht en geluid worden enorm in de agenda getroffen door alle evenementen die in het hele land geannuleerd worden. Wij hopen dat we na de corona-uitbraak weer vele evenementen in de regio en daar buiten mogen voorzien, maar ook zeker de mensen weer kunnen laten genieten van een goed stukje muziek of een fantastische show! Graag zouden wij willen vragen om samen met de horeca van Zwartewaterland de handen ineen te slaan om hier samen sterker uit te komen en de regio weer op de kaart kunnen zetten met mooie evenementen voor jong en oud!”

De coronacrisis heeft naast de gezondheid van mensen ook een enorme impact op onze leefwereld, sociale contacten en bedrijvigheid. Maar op afstand kunnen we nog veel voor elkaar betekenen. In deze zorgelijke, rare en onzekere tijden wil Hasselt Actueel meer ruimte bieden aan berichten van inwoners, organisaties of bedrijven. Daarom deze plek dus voor allerlei initiatieven, mededelingen, gedichten, bedenk het maar. 

Commercieel of niet: aarzel niet om te vragen of we iets willen delen op Facebook. Of wellicht heeft u acties die u onder de aandacht wil brengen. En wellicht vinden kinderen het leuk om iets te plaatsen of te delen op onze site (mooie tekening, leuke knutsel).
Stuur berichten of tips naar redactie@hasseltactueel.nl. Die berichten delen wij ook met onze collega’s van Zwartewater FM.

Uiteraard bewaren ook wij in deze periode afstand. Contacten vinden plaats per telefoon, mail, app of de social media. Afspraken buiten de deuren beperken we tot het absolute minimum.
Uitzendingen van ZwartewaterFM zijn te beluisteren op www.zwartewaterfm.nl of via 107.30 FM (of 104.10 kabel). Na afloop zijn ze terug te luisteren op http://www.zwartewaterfm.nl/uitzending_gemist.php

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore