21 september 2020 Gebruikers online: 50
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Leg ook deze periode vast met je camera’

Geplaatst op: 24 maart 2020

Foto @marjanvanhouwelingen

Hanna Wursten is fotograaf en deelt na onze oproep graag haar eerste ervaringen.

“Vanmorgen vroeg wakker want het nieuws van gisteren hakt erin. Geen samenkomsten tot 1 juni. Voor mij als fotograaf betekent dit geen shoots en bruiloften tot 1 juni. Een onwerkelijke tijd waarin emoties elkaar afwisselen en een gevoel van saamhorigheid sterker is dan ooit.

In een tijd waarin er veel foto’s worden gemaakt roep ik iedereen op om juist ook deze periode vast te leggen. Als documentaire-fotograaf leg ik het leven vast zoals het is, van trouwen tot rouwen. En helaas kan ik dat nu niet doen.

Vanaf gisteren kun je meedoen met de online Instagram cursus Click. Ik leer je hoe je mooiere foto’s kunt maken en je hebt daarvoor alleen je telefoon nodig. Je wordt op Instagram toegelaten tot een speciaal account waar de cursus te volgen is. Een week lang ontvang je informatie over de instellingen op je telefoon, het gebruik van licht en een goede compositie en ik vertel je iets over communiceren met kinderen. Click is een maand lang terug te kijken! De cursus kost 35,00 euro en aanmelden kan via www.hannawursten.nl/click. Ik hoop met jullie in contact te komen en wens ook jullie in deze roerige tijd heel veel sterkte!”

De coronacrisis heeft naast de gezondheid van mensen ook een enorme impact op onze leefwereld, sociale contacten en bedrijvigheid. Maar op afstand kunnen we nog veel voor elkaar betekenen. In deze zorgelijke, rare en onzekere tijden wil Hasselt Actueel meer ruimte bieden aan berichten van inwoners, organisaties of bedrijven. Daarom deze plek dus voor allerlei initiatieven, mededelingen, gedichten, bedenk het maar. 

Commercieel of niet: aarzel niet om te vragen of we iets willen delen op Facebook. Of wellicht heeft u acties die u onder de aandacht wil brengen. En wellicht vinden kinderen het leuk om iets te plaatsen of te delen op onze site (mooie tekening, leuke knutsel).
Stuur berichten of tips naar redactie@hasseltactueel.nl. Die berichten delen wij ook met onze collega’s van Zwartewater FM.

Uiteraard bewaren ook wij in deze periode afstand. Contacten vinden plaats per telefoon, mail, app of de social media. Afspraken buiten de deuren beperken we tot het absolute minimum.
Uitzendingen van ZwartewaterFM zijn te beluisteren op www.zwartewaterfm.nl of via 107.30 FM (of 104.10 kabel). Na afloop zijn ze terug te luisteren op http://www.zwartewaterfm.nl/uitzending_gemist.php

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore