27 januari 2021 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Paasliederen dit weekend op het carillon

Geplaatst op: 7 april 2020

Beiaardier Martien van de Knijff speelt paasochtend 12 april paasliederen op het carillon van de Grote Kerk. Tussen 11.30 en 12.00 uur waaien de liederen uit over Hasselt. Daarvoor en daarna worden de klokken geluid.

Het verzoek om via het carillon paasliederen te laten horen komt uit de PKN-gemeente. “Liederen die ons kunnen sterken, troosten en bemoedigen. Beiaardier Martien van der Knijff is normaal vrij op de zondag, maar wil zich graag extra inzetten voor Hasselt, nu deze gemeente zo zwaar getroffen is door het Coronavirus”, aldus Mink de Vries van de PKN. De gemeente Zwartewaterland heeft via wethouder Gerrit Knol laten weten dat ze het een mooi idee vinden, passend bij Pasen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore