7 oktober 2022 Gebruikers online: 10
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Toch weer coronabesmettingen

Geplaatst op: 20 juni 2020

Er is toch weer een Hasselter besmet met corona. Ook een inwoner van Genemuiden heeft het virus onder leden. Dat meldde burgemeester Bilder zaterdagochtend op ZwartewaterFM. “Jammer, maar dit is de werkelijkheid. De situatie blijft nog steeds zorgelijk en gevaarlijk”, aldus de burgemeester.

Hij wijst daarom op het belang van naleven van de regels, bijvoorbeeld in de horeca. “Klanten vinden het moeilijk om afstand te houden en ondernemers vinden het lastig om als politieagent op te treden. Maar het blijft belangrijk dat we¬† samen verantwoordelijk zijn en dit serieus nemen”, stelt Bilder.

Ondanks de zorgelijke situatie mag de VBK komende zomer doorgaan. Onder voorwaarden uiteraard. “Maar het is een bericht waar veel mensen blij van worden. Kinderen kijken hier naar uit”, zegt Bilder, die ook terugkijkt op goede gesprekken met de kerken. “Die zoeken in geen geval de grenzen op”, aldus de burgemeester. Vanaf juli zijn kerkdiensten weer mogelijk.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour