26 januari 2021 Gebruikers online: 39
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oranjevereniging zet sponsors in het zonnetje

Geplaatst op: 20 augustus 2020

Veel Hasselters hebben de grote spandoeken van de Oranjevereniging vast al gezien. “Ook in deze tijden denken wij aan onze sponsoren. Daarom hebben wij twee grote spandoeken geplaatst op strategische plaatsen. Deze blijven staan tot en met week 35”, aldus Hans Jansen van de Oranjevereniging.

“Wij zouden het leuk vinden als deze doeken zoveel mogelijk gedeeld worden. Dus wie het doek ziet staan, maak dan een foto. Dat mag ook een selfie zijn, of met je kinderen, fiets of auto erbij, als het doek maar te zien is. Deel deze op Facebook of Instagram en tag de Oranjevereniging!”, is de oproep van Hans.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore