27 januari 2021 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Glasvezeldagen in Genemuiden

Geplaatst op: 1 september 2020

Voor vele huishoudens in Nederland is glasvezel inmiddels heel gewoon. Dat geldt niet voor bewoners van het Zwartewaterland en IJsselmuiden. In het gebied was het tot voor kort een grote investering om glasvezel te laten aanleggen. Momenteel loopt er een campagne waarbij de bewoners van dit gebied zich kunnen aanmelden voor een glasvezelabonnement.

Maandag 21 september 2020 is de deadline van deze campagne en wordt er bekend gemaakt of tenminste 35 procent van de bewoners in dit gebied zich heeft aangemeld voor glasvezel. Als deze 35 procent is behaald, vindt aanleg van glasvezel in het Zwartewaterland en IJsselmuiden doorgang.

Informatiedagen bij VWC

Om belangstellenden volledig op de hoogte te brengen van glasvezel en de mogelijkheden hiervan, houdt VWC ‘Glasvezeldagen’. Deze vinden plaats op 3, 8, 15 en 17 september bij VWC Genemuiden aan de Puttenstraat 12a in Genemuiden. Hierbij kunt u informatie ontvangen en is er de mogelijkheid om een u in te schrijven op glasvezel.

Waarom glasvezel?

Glasvezel biedt tal van voordelen. Denk aan een hogere internetsnelheid (soms tot 10 keer zo hoog) en glasvezel is ook minder storingsgevoelig en veiliger. Wie zich binnen de actieperiode aanmeldt voor glasvezel betaalt geen aanlegkosten. Inwoners die op een later moment besluiten over te gaan op glasvezel, betalen de werkelijke aansluitkosten. Deze bedragen minimaal 995 euro.

Wilt u eerder informatie ontvangen of wilt u zich online inschrijven? Bezoek dan www.vwc.nl/glasvezel

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore