20 juni 2021 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Extra trainingsgroep voor senioren bij ZRH Hasselt 

Geplaatst op: 10 september 2020

Een vierde zwemgroep voor senioren is deze maand gestart op de woensdagavond. Tot mei zwemt deze groep van 20.15 tot 21.00 uur in Genemuiden. Wie het leuk lijkt om onder begeleiding van een instructeur of liever zelf te komen zwemmen, dat is allemaal mogelijk.

Mail voor meer informatie naar info@reddingsbrigade-zrh.nl.

Zwemmen bij Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt betekent zwemmen in de breedste zin van het woord. Spelenderwijs wordt er geleerd om jezelf, of een ander, te redden bij een ongeval in het water. Kijk voor meer informatie op www.reddingsbrigade-zrh.nl.

Zwem- en Reddingsbrigade Hasselt (ZRH) is een dynamische vereniging die zorg draagt voor de veiligheid aan de Milligerplas, deelneemt aan verschillende wedstrijden en voor bewaking zorgt bij verschillende evenementen. Om onze taken zo goed mogelijk uit te voeren organiseert ZRH ook diverse opleidingen op de woensdagavond. Dit doen we voor de ervaren redder als voor de jeugdigen die het nog moeten leren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore