16 januari 2021 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia met verlies uit de startblokken

Geplaatst op: 19 september 2020

Na een matige voorbereiding in het bekertoernooi is ook de competitie niet best begonnen voor het eerste elftal van Olympia’28. In en tegen Hattem werd zaterdag verloren met 2-0.

De wedstrijd begon nog hoopvol met een goeie kopkans van Jeffrey van de Belt uit een voorzet van Stephan Timmerman. Hattem kreeg gaandeweg een aantal vrije trappen buiten de zestien meter. Daaruit werd ook de score geopend in de 16e minuut door de Hattemers waar de Hasselter goalie Jeroen Bos er niet goed uit zag. Willard Visscher kreeg vervolgens nog een goede kans waarna het lang tammetjes bleef.
Arjan Bruins beging in de 80e minuut een overtreding binnen het strafschopgebied en veroorzaakte een penalty. Keeper Bos kreeg het schot klem vast in handen waardoor de Olympianen hoop hielden op de gelijkmaker. Jasper van der Stouw kreeg nog die gelegenheid met een vrije trap, maar miste. Kort daarna werd het 2-0 voor Hattem, uit de rebound een op een met doelman Bos.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore