17 januari 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Medewerkers De Linde plukken appels 

Geplaatst op: 22 september 2020

Vanmorgen regende het niet alleen zonnestralen maar ook appels. Zes medewerkers van De Linde plukten dit fruit uit de appelboom bij het gemeentehuis. Dit op initiatief van de Hoogstambrigade Zwartewaterland.  

De medewerkers van De Linde waren enthousiast bezig om de appels met lange plukstokken uit de boom te halen. Deze appels worden verwerkt in appeltaart en tot sap geperst. Dit alles staat op de menukaart van restaurant De Linde.  

Vrijwilliger Marry Oostijen van de Hoogstambrigade begeleidt deze actie. “Wij stimuleren het onderhoud van bestaande fruitbomen op openbaar terrein en het in kaart brengen hiervan. Ook planten we nieuwe fruitbomen. Op deze manier leveren we een positieve bijdrage aan de biodiversiteit. Deze plukactie stimuleert de samenwerking tussen natuur en mens.”

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore