25 januari 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Sport Lokaal’ voorlopig niet meer bij Zwartewater FM

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Zwartewater FM schrapt de komende periode het zaterdagmiddagprogramma ‘Sport Lokaal’. In verband met de nieuwe maatregelen is het niet meer toegestaan om voor volwassenen sportwedstrijden te organiseren.

Het radioprogramma bij de lokale omroep brengt iedere zaterdagmiddag tussen 14.00 en 17.00 uur live nieuwsflitsen vanaf de lijn. Luisteraars worden op die manier op de hoogte gehouden over de voetbalwedstrijden in Zwartewaterland, Sint Jansklooster en Belt Schutsloot.

Mogelijk zal de lege zaterdagmiddag worden opgevuld met een muziekprogramma. Voor 14.00 uur en na 17.00 uur draait de reguliere programmering.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore