25 januari 2021 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Hasselt Bloeit’ nog mooier dankzij subsidie

Geplaatst op: 14 oktober 2020

Afgelopen jaar heeft Hasselt weer mooi in bloei gestaan. Veel inwoners, ondernemers en ook de gemeente Zwartewaterland hebben weer samengewerkt aan een bloeiend Hasselt. De initiatiefnemers van ‘Hasselt Bloeit’ kijken dankbaar terug.

“Dit jaar hebben we ook subsidie van Stimuland van de 4D makelaars gekregen. Daarom was het dit jaar mogelijk om extra bloembakken te kunnen plaatsen bij de Hazelaar en in de Vicariehof.

Hartverwarmend is het om te zien dat het initiatief van ‘ Hasselt Bloeit’ zo’n warm hart wordt toegedragen. Dit is merkbaar aan de mooie bijdrages in de fooienpot, en ook aan particulieren die spontaan een leuke bijdrage hebben gestort.¬†Ook is het prachtig om te zien dat er straten zijn die zelf bloembakken hebben aangeschaft om zo een bijdrage te leveren aan een bloeiend Hasselt. De commissie ‘Hasselt Bloeit’ wil via deze weg alle sponsoren hartelijk bedanken voor de geleverde bijdrage”, aldus Marianne Bredewold van de commissie ‘Hasselt Bloeit’.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore