20 juni 2021 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hekwerk komt boven water bij inspectie

Geplaatst op: 26 oktober 2020

Foto's Gerrit Slurink

(tekst en foto’s Gerrit Slurink)Duik- en reparatiebedrijf Harm Bonsink uit Zwartsluis inspecteerde maandag onder water de omgeving van de sluisdeuren in de gracht.

Daarbij is ook materiaal opgedoken wat door diverse magneetvissers -die daar recent actief waren, niet boven water kwam. Zo is ook een groot afzethek naar boven gehaald dat vermoedelijk uit baldadigheid in het water was gegooid.

Daarbij mogen verschillende kinderen van geluk spreken dat zij niet op dit hek zijn gesprongen of gedoken afgelopen zomer. Toen waren grote groepen kinderen bij deze brug aan het zwemmen en sprongen of doken dan van de brug af in de gracht. Dit was verboden en de politie trad daar ook tegen op.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore