20 juni 2021 Gebruikers online: 47
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Medewerkers De Linde blijven ook nu doorwerken

Geplaatst op: 11 november 2020

(Adv.)Door de coronamaatregelen is het restaurant van De Linde voor de tweede keer dit jaar gesloten. De medewerkers van De Linde blijven echter graag aan het werk. Daarom heeft deze bijzondere plek er in no-time voor gezorgd dat iedereen nu thuis kan genieten van al het lekkers uit eigen keuken, te bestellen via de website en af te halen bij De Linde.

De medewerkers maken heerlijke lunchgerechten, soepen, stoofschotels, high tea’s, borrelboxen en op de vrijdagen zelfs een driegangenmenu om thuis van te genieten.

Eén van de medewerkers, Erik van Olst, vertelt waarom hij het zo belangrijk vindt om aan het werk te blijven: “De Linde en met name de bediening is een groot deel van mijn leven. Het is daarom belangrijk voor mij om daar bezig te kunnen blijven. Ondanks corona kan ik genieten van het contact met collega’s en met de gasten bij het afgeven van de bestellingen.  Dat zou ik erg missen als ik hier niet meer heen kan gaan.”

De Linde in Hasselt is een leer- en werklocatie voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het heeft een restaurant, cadeauwinkel en twee werkruimtes. Werken is belangrijk voor iedereen. Om je talenten te ontwikkelen, om andere mensen te ontmoeten. Om mee te doen in de maatschappij en je nuttig te voelen. De medewerkers van De Linde worden bij hun werkzaamheden ondersteund door begeleiders van de JP van den Bent stichting.

Op de website van De Linde kunnen de gasten hun bestellingen plaatsen waarna de medewerkers met veel plezier en aandacht aan de slag gaan. Neem een kijkje op de website voor alle mogelijkheden. www.delindehasselt.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore