20 juni 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

BijMarko opent volgende week met veelkleurig assortiment

Geplaatst op: 13 november 2020

De eerste artikelen zijn vrijdag binnengekomen BijMarko

BijMarko, al een week gonst de naam van deze nieuwe winkel rond in Hasselt. Bij welke Marko? En wat gaat er verkocht worden? Waren vragen die langskwamen. Marko Los (39) is de ondernemer die na de verplaatsing van de drogisterij aan de slag gaat in het winkelpand aan de Nieuwstraat. Zijn zaak wordt een veelkleurig geheel van artikelen voor sport & fitness, spellen & speelgoed, kinderfietsen en steps voor volwassenen en kinderen. “Het wordt een soort Winkel van Sinkel met spullen waar ik tegen aanloop en die ik nu nog mis in Hasselt.”

“Vanaf mijn negende ben ik al druk met handelen. Daarna heb ik altijd in de detailhandel gezeten, van supermarkt tot fietsenzaak”, vertelt de ondernemer die voor het eerst actief wordt vanuit de binnenstad. De afgelopen tijd zat hij al op het bedrijventerrein met de opslag van zijn webshop stepwinkel.nl. Dat deel haalt Marko nu naar de andere kant van het water, aangevuld met bovengenoemde artikelen. Onder meer voor -kleine- cadeautjes voor bijvoorbeeld kinderfeestjes ziet hij een gat in de markt. “We zijn in Hasselt zo vaak aangewezen op webshops, maar heel vaak willen mensen nog iets kopen op het laatste moment. Als je op zaterdag bedenkt dat je op zondag op visite wil gaan, en niet met lege handen wil aankomen, dan kan je BijMarko terecht.”

Belangrijk vindt Marko hierbij te melden dat met zijn winkel niet naburige ondernemers in de wielen wil rijden. “Ik ben een sociaal ondernemer en heb bijvoorbeeld met Thobias van MijnStadsfiets, Lennaerd van Vivánt en Petra van de Prima overleg gehad niet hetzelfde aan te bieden. We moeten het hier in Hasselt met elkaar doen.”

Met steps, bordspelen van alles voor buitensport verkoopt Marko straks artikelen waar hij echt liefhebber van is. “Ik wel persoonlijk wat voelen bij wat ik verkoop. Zo ben ik een groot voorstander om kinderen zoveel mogelijk buiten te laten spelen. Daar wil ik dan ook de spullen voor aanbieden om dat aan te moedigen.”

Volgende week opent BijMarko, houdt bijmarko.nl en social media in de gaten voor de openingstijden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

13 reacties op “BijMarko opent volgende week met veelkleurig assortiment”

  1. Vandaag op de valreep nog een step gekocht, zeer aardige man die Marco en vrouw. Bedankt voor het zaken doen en succes met de nieuwe winkel.

  2. Succes dat is een aanwinst voor de Hasselter middenstand nogmaals heel veel succes.

  3. Weer een winkel erbij in ons centrum. Langzaam maar zeker komen we er wel.
    Gaaf en dapper Marko, dat je deze stap gezet hebt. Samen met Willemijn, Zegen gewenst!

  4. Heel veel succes! Een nieuwe winkel kan Hasselt goed gebruiken.
    Dus niet via internet kopen, maar steun onze lokale winkeliers!

  5. Leuk ! ik wens je veel succes , en dat het een mooie aanvulling van de hasselter middenstand gaat worden!

Nightstore