20 juni 2021 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Burgemeester bezoekt CCC Motoren tijdens Dag van de Ondernemer 

Geplaatst op: 20 november 2020

Op de motor bij CCR Hasselt

Burgemeester Eddy Bilder bezocht vandaag drie bedrijven in het kader van de Dag van de Ondernemer. Hij dankte hen namens de gemeente Zwartewaterland voor hun lef en doorzettingsvermogen.

De heren de Roon, Winter en Schuurman van respectievelijk CCR Motoren in Hasselt, Active Creations in Zwartsluis en Alluance Group in Genemuiden werden in het zonnetje gezet. Deze ondernemers investeerden de afgelopen periode in hun nieuwe bijzondere bedrijfspanden. Zij staan symbool voor alle ondernemers. 

De Dag van de Ondernemer bestaat omdat Nederland ruim 1,5 miljoen ondernemers kent die met hun bedrijf een grote toegevoegde waarde hebben voor ons land. Ondernemers creëren immers groei, banen en welvaart.  

MKB-Nederland vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan hun belang voor Nederland. De gemeente Zwartewaterland onderschrijft dit en doet iedere derde vrijdag van november mee aan deze traditie.  

De gemeente spreekt haar waardering uit voor alle ondernemers en bedankt hen voor hun belangrijke bijdrage aan onze samenleving. 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore