20 juni 2021 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wetland Wonen stelt laptops beschikbaar aan bibliotheek

Geplaatst op: 20 november 2020

Vrijwilligers Abel (l) en Willem (r), midden Henny (l) en Jaqueline (r)

Woningcorporatie Wetland Wonen stelt twee laptops beschikbaar. Een voor de bibliotheek in Hasselt en de ander voor de bibliotheek in Zwartsluis.

De ‘officiële’ overhandiging vond vanmiddag plaats in de bibliotheek Hasselt door Jaqueline Jonkers (r) namens Wetland Wonen. Henny Bosman (l), coördinator bibliotheek Hasselt nam de laptops in ontvangst. De ‘digitale’ vrijwilligers Abel Gelling (l) en Willem Jansen (r) waren hier ook bij aanwezig.

Jaqueline geeft aan dat de laptops onder meer worden ingezet voor het digitaal inschrijven voor een aanleunwoning. ‘Mensen voor wie het lastig is, kunnen dit nu regelen op het digitale spreekuur dat wekelijks plaatsvindt van 13.30 tot 14.30 uur in de bibliotheek Hasselt. Op deze manier leveren wij een bijdrage aan het maatschappelijk belang.” “Ook voor andere digitale ondersteuning kunnen inwoners van Zwartewaterland hier terecht.” vult Henny aan. “Vanaf 1 december starten we met een digitaal spreekuur van 14.00 tot 15.00 uur in de bibliotheek Zwartsluis.”

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore