25 januari 2021 Gebruikers online: 42
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Sterretjestocht voor kinderen in kersttijd

Geplaatst op: 12 december 2020

Leden van de Protestantse Kerk zetten rond kerst een sterretjestocht uit voor alle kinderen. Van zaterdag 19 december t/m zondag 27 december worden in verschillende straten sterren opgehangen met een woord daarop. Deze mogen op de kaart geschreven worden door de deelnemers. “Vergeet niet een pen mee te nemen. Als alle sterren gevonden zijn kan de kaart bij iemand door de brievenbus gedaan worden. Een mooie kerstgedachte om zo ook aan een ander te denken in deze héle bijzondere tijd”, aldus de organisatie.

De kaart is te verkrijgen is bij Vivánt, Jumbo of Boni. Alle leden van de Protestantse Kerk van Hasselt i.w. krijgen deze thuis gebracht namens de kindernevendienst.
Achter de ramen in de volgende straten; Hoogstraat, Ridderstraat, Nieuwstraat, Baangracht, Heerengracht, Brouwersgracht, Prinsengracht, Eikenlaan, Kastanjelaan, Eiland, Ziekenhuisstraat en de Gasthuisstraat hangen sterren met een woord.

Iedereen wordt uitgenodigd een leuke foto van zichzelf tijdens de sterrentocht naar edith.vanolst@pknhasselt.nl Dan wordt deze geplaatst op de Facebookpagina jeugdpknhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore