26 januari 2021 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hubo de Breker creatief tijdens lockdown

Geplaatst op: 16 december 2020

(Adv.)Het was best even schrikken maandag, toen bekend werd dat ook de bouwmarkten zouden sluiten. Ondanks alles gaat Hubo de Breker (voorheen Multimate) gewoon door.

“We gaan hoe dan ook door! Linksom of rechtsom blijven we de klanten trouw.” Aldus bedrijfsleider Martin Last. Ze hebben een afhaalloket gemaakt voorin de winkel, waar klanten ‘gewoon’ kunnen shoppen.

“We weten niet wat er komt, dus we bereiden ons voor op alles. We zijn ondertussen bereikbaar op bijna alle online-kanalen zoals Facebook en Whatsapp; maar ook via de traditionele weg zoals de mail en via ons telefoonnummer.”

Op de vraag hoe ze de maatwerk en montage invullen, reageert hij ook vastberaden: “We blijven bereikbaar voor vragen en advies. Heb je iets nodig op gebied van maatwerk, zoals binnen- of buitendeuren of een kast-op-maat? Bel gerust; We komen desnoods met een heel pakket aan staaltjes en demo’s aan huis of nemen alles met de klant door via een videogesprek.”

Hubo of Multimate de Breker is bereikbaar op:

Facebook.nl/hubodebreker

Hubo.nl/hasselt

hasselt@hubo.nl

Telefonisch of via Whatsapp op 038 477 1258

Buiten de Enkpoort 15, Hasselt

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore