13 mei 2021 Gebruikers online: 33
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Top100 trapt Oudejaarsdag Zwartewaterland af

Geplaatst op: 31 december 2020

Petrit Sterenberg trapte om 10.00 uur de Top100 van Zwartewaterland af. Dat deed hij met You Shook me All Night Long van AC/DC. Verschillende deejays werken toe naar 22.00 uur. Dan is de nummer 1 van Zwartewaterland bekend: een echte knaller uit de regio die in de Top2000 veel lager staat.

De Zwartewaterlandse variant wijkt sowieso behoorlijk af. Zo staat Roller Coaster van Danny Vera in Zwartewaterland slechts op nummer 84. Verder brengen deejays Henri Koekoek, Albert Post, Henrik Slot, Nick Hoekman, Thimo Smit, Patrick Westhuis en Marieke Weijs een mix van rock, dance en Nederlandstalige hits.

De Top100 is een van de onderdelen van Oudejaarsdag in Zwartewaterland. Om 17.00 uur is de talkshow Zwartewaterland draait Door te zien, waarin Klaas Jan Barneveld en Flip Visscher veel gasten uit Genemuiden, Hasselt en Zwartsluis ontvangen. De Top100 en de talkshow zijn te volgen op www.oudennieuwzwartewaterland.nl Daarop is vanaf 21.00 uur ook de Genemuider online quiz te zien.

ZwartewaterFM zendt de Top100 de hele dag uit op 107.3 FM. De deejays hebben naast de lijst der lijsten ook ruimte voor verzoekjes en berichten. Stuur die door naar 06-309 49 031.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore