13 mei 2021 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Gebruik nieuwe uitrit Breman van de baan 

Geplaatst op: 29 april 2021

Provinciale Staten van Overijssel hebben een stokje gestoken voor gebruik van de nieuwe uitrit langs de Zwartewaterweg bij de vestiging van Breman.

Een door de PVV ingediende motie om dit niet toe te staan werd door de leden van de Staten voltallig ondersteund. Provinciale Staten roepen in de motie Gedeputeerde Staten op om samen met de gemeente, Rijkswaterstaat, de ondernemer en inwoners in gesprek te gaan om tot een veilig alternatief te komen.

Jan Bruinenberg van het burgercomité zegt gelukkig te zijn met deze laatste wending in deze slepende kwestie. “Als burgercomité hebben we uiteindelijk ons doel bereikt en is de actie geslaagd: geen onveilige uitrit over het fietspad langs de Zwartewaterweg. De bal ligt nu bij anderen om met een goed alternatief te komen. Uiteraard blijven we de ontwikkelingen met belangstelling volgen en willen hierover wel in gesprek blijven”.   

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore