17 augustus 2022 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare ‘Club van het jaar 2021’ in Zwartewaterland en Overijssel 

Geplaatst op: 26 mei 2021

De stemperiode is afgelopen en de stemmen zijn geteld. Hasselts Fanfare is met 609 stemmen de winnaar van de gemeente Zwartewaterland en ook de provincie Overijssel in de categorie cultuur.

Ze mogen met trots deze titels een jaar lang uitdragen. Als provinciewinnaar maken ze ook kans op de landelijke titel ‘Club van het jaar 2021’. 

Hasselts Fanfare is dankbaar dat er zoveel mensen hun club een warm hart toedragen. Een jury heeft vervolgens uit de top 5 van clubs met de meeste stemmen binnen de provincie, de provinciewinnaar gekozen. Hierbij speelde de opgegeven motivatie en veerkracht een doorslaggevende rol. Met als voorbeelden het goed bekeken livestreamconcert en de onlinedrumlessen van de drumband en de vele miniconcerten van de orkestleden bij oudere leden, verzorgingstehuizen en huisartsen. 

De finish is bijna in zicht, maar de strijd is nog niet gestreden en er volgt nu nog een online presentatie aan de vakjury (met ambassadeurs Erben Wennemars en Typhoon). Mogelijk gevolgd door een finaleavond met awarduitreiking in TivoliVredenburg in Utrecht. Wie weet valt er dan nog meer te vieren in Hasselt. 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour