28 april 2024 Gebruikers online: 11
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

OV zoekt foto’s en verhalen voor Euifeestmagazine

Geplaatst op: 12 juni 2021

Misschien gaan er herinneringen terug naar deze optocht in 2008

Ondanks alle versoepelingen is er dit jaar nog geen traditioneel Euifeest met alles erop en eraan. Wat sowieso wel verschijnt is een Euifeestmagazine met foto’s en anekdotes. Het bestuur van de Oranjevereniging is daarom dringend op zoek naar beelden en verhalen. Iedereen wordt opgeroepen deze op te sturen naar de OV.

“Heb je foto’s  of verhalen die je altijd al eens hebt willen delen. Bijvoorbeeld over de straatversiering of een leuke foto van de optocht. Of die leuke foto in de feesttent met je favoriete artiest(e) en/of vriend(in). Of misschien maak je elk jaar een wagen en wil je daar wat meer over vertellen.” Mailen kan naar: info@oranjevereniging-hasselt.nl of via whatsapp naar 06 8341 1255.

Ook geeft het bestuur nog wat uitleg bij het de reden waarom Euifeest 2021 er anders uit gaat zien. “Covid heeft nog steeds invloed heeft op onze samenleving. Het lastige is dat er steeds meer versoepelingen komen, maar wij de RIVM-richtlijnen van eind mei moeten handhaven omdat dat het moment van vergunningaanvraag was. Door deze richtlijnen is een traditioneel Euifeest niet mogelijk. Wij, als bestuur, willen net zo graag als jullie een fijne Euifeestweek organiseren en doen ons uiterste best om een gevarieerd en coronaproofprogramma te presenteren.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour