27 april 2024 Gebruikers online: 71
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jubilaris Adie Kampherbeek in zonnetje gezet door Welkoop

Geplaatst op: 10 juli 2021

Adie Kampherbeek werd vandaag in het zonnetje gezet bij Welkoop Hasselt, ze is 40 jaar in dienst bij de winkel. Collega’s en trouwe klanten lieten dat niet onopgemerkt voorbij gaan.

“Ik wist van niets. Toen ik vanmorgen hier aan kwam rijden met een collega zagen we een groot spandoek met 40 erop. Ik vroeg mij af voor wie het kon zijn, we hadden geen collega die 40 jaar zou worden. Maar toen ik dichterbij kwam, bleek het voor mijn jubileum te zijn. Echt heel leuk, dat had ik nooit verwacht”, vertelt Adie die woont in Zwartsluis.

In 1981 kwam ze werken bij De Welkoop in Hasselt. “Ik woonde in een boerderij op Baarlo. Daar heb ik ook mijn man Herman leren kennen, hij was toen al een kameraad van mijn broer. Eigenlijk wilde ik graag met Herman op de boerderij gaan werken, boerin zijn leek mij echt wel wat. Maar toen ik als 19-jarige van school kwam, moedigde mijn vader mij aan om te solliciteren bij De Welkoop in Hasselt. Daar stond namelijk een vacature”, vertelt Adie.

Ze werd aangenomen en kon direct aan de slag bij De Welkoop die toen nog in de Regenboogstraat zat. “We vielen toen onder de Coöperatieve Landbouwers en Handelsvereniging Hasselt en Omstreken. In mijn beginjaren was de winkel ook veel meer gericht op producten voor boeren. Toen had je immers ook nog veel meer boerderijen in de omgeving. Pas later ging Welkoop zich ook meer richten op de burgers”, weet Adie te melden.

Ondertussen verhuisde de winkel naar Buiten de Enkpoort. “En sinds 2002 zitten we op deze locatie”, zegt de Sluziger. Al die veertig jaar heeft ze geen moment getwijfeld om iets anders te gaan doen. Het klantcontact, het gevarieerde werk en de collega’s om haar heen zorgen ervoor dat ze het enorm goed naar haar zin heeft. “Na de vakantie heb ik altijd weer veel zin om aan de slag te gaan. Wat mij betreft ga ik nog door tot eind zestig”, glimlacht Kampherbeek.

De feestelijkheden vandaag kan ze ook waarderen. “Heel leuk. Het begon voor mij als zo’n gewone dag. Dat je dan al die leuke verrassingen meemaakt is echt super. Zelfs een vaste klant kwam nog even een cadeautje langs brengen. Ik hoop in goede gezondheid nog jaren door te kunnen gaan”, besluit de jubilaris.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Contour