8 december 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

GGD IJsselland start met testen zonder afspraak

Geplaatst op: 19 augustus 2021

GGD IJsselland start maandag 23 augustus met testen zonder afspraak. Men kan hiervoor op meerdere testlocaties terecht. De openingstijden hiervoor verschillen per locatie.

De GGD laat weten: “Je laten testen is mogelijk in Zwolle, Deventer, Raalte, Ommen, Hardenberg, IJsselmuiden en Steenwijk. De teststraten zijn op de volgende tijdstippen open voor de vrije inloop: Zwolle en Deventer: dagelijks van 09.00-11.00, 11.30-13.15 en 14.00-16.00 uur. Raalte, Ommen, Hardenberg, Steenwijk en IJsselmuiden: dagelijks van 9.00-11.00 en 11.30-13.15 uur.”

“Bij binnenkomst in de teststraat kun je aangeven dat je zonder afspraak bent gekomen”, deelt testcoördinator Gertrud Zweerts mee. “Neem een geldig identiteitsbewijs mee. Dat checken we en daarna vullen we samen met jou het benodigde testformulier in. Nadat alles goed is ingevuld word je getest.” De testuitslag is tussen 24 en 48 uur bekend. Langskomen op afspraak blijft ook mogelijk.

GGD IJsselland richt zich met deze extra service onder andere op studenten. “Je hoeft niet eerst te bellen of online een afspraak te maken voor een test, maar kunt gewoon langskomen. En dat geldt natuurlijk ook voor huisgenoten, familieleden of andere mensen die zich snel willen laten testen”, voegt de testcoördinator toe.

Gepubliceerd door Robert Jansema

Reacties zijn gesloten.

Nightstore