26 april 2024 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Workshop in Veldschuur over aanpak plannen en subsidies 

Geplaatst op: 30 september 2021

De provincie Overijssel organiseert op dinsdagavond 5 oktober een gratis workshop in de Veldschuur voor alle belangstellenden. Rienke Vedders, 4D-makelaar van Stimuland die voor de provincie regelingen uitvoert, is aanwezig om vragen te beantwoorden.

De workshop is bedoeld voor mensen die zich willen inzetten voor hun omgeving. Om kennis te delen en hen een stap verder te helpen bij hun initiatief. Aanmelden kan voor workshops over het schrijven van berichten voor sociale media en het vinden en binden van vrijwilligers. Ook wordt plenair toegelicht hoe je een groen initiatief kan starten of groter maken. Enthousiast? Meld je dan aan of kijk voor meer informatie via stimuland/4d 

Wat is 4D
4D is een project van het team Sociale Kwaliteit van de Provincie Overijssel en Stimuland. De D’s staan voor durven, delen, denken en doen. In elke regio werkt een zogenaamde 4D-makelaar. Zij of hij begeleidt inwoners die mooie plannen hebben voor hun omgeving maar niet precies weten hoe ze dat moeten aanpakken en of er subsidie beschikbaar is. Neem voor meer informatie contact op met Annemarie Dubbink, e-mail: adubbink@stimuland.nl  tel. 06 51 62 58 81.

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour