8 december 2021 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Bilder ontvangt eerste exemplaar presentatiegids Olympia’28

Geplaatst op: 4 oktober 2021

Foto Gerrit Slurink

Burgemeester Eddy Bilder heeft zaterdag het eerste exemplaar ontvangen van de presentatiegids van Olympia’28. Voor de thuiswedstrijd tegen Zwolsche Boys kreeg hij de gids uitgereikt uit handen van Rik Winter namens de voetbalvereniging.┬áDeze week wordt de gids aan huis bezorgd in Hasselt.

De 19e jaargang van de presentatiegids bevat naast interviews en verhalen ook een bijdrage van de burgemeester zelf. Bilder nam na ontvangst kort het woord. Hierbij sprak hij uit blij te zijn dat er weer gevoetbald kan worden en benoemde hierbij ook het sociale belang van de voetbalvereniging. Het tweede exemplaar nam Harmen Knol in ontvangst namens hoofdsponsor Knol Bouw.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore