26 april 2024 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hardloopclinic als voorbereiding op Oliebollenloop

Geplaatst op: 18 oktober 2021

Oliebollenloop 2019

Ter voorbereiding op de Oliebollenloop op 31 december organiseert Trainingsgroep Het Zwartewater (THZ) een hardloopclinic. Tijdens deze clinic, die op 27 oktober van start gaat, wordt je wekelijks begeleid bij het trainen voor de 4 Engelse mijlen (6,4 km).

Wil je starten met hardlopen of er weer mee wilt beginnen dan biedt de clinic een mooie kans om dat te doen. In aanloop naar de Oliebollenloop krijg je professionele begeleiding, waardoor je aan het eind van de clinic in staat bent om de 4 Engelse mijlen hard te lopen.   

De THZ biedt elke woensdagavond professionele begeleiding als je gaat trainen met de groep. Aan de hand van een trainingsschema en looptechniekadviezen bouw je geleidelijk aan je conditie en groei je naar de Oliebollenloop toe. Ook krijg je adviezen voor individuele trainingen. Verder is nodig een goed humeur, hardloopschoenen, sportieve kleding en verlichting voor de avondtrainingen.

Deelnemers aan de clinic ontvangen een gratis startbewijs voor de Oliebollenloop 2021 afstand 4 EM en daarna een maand gratis meetrainen met de THZ-loopgroep in 2022. De totale kosten voor deelname aan de clinic zijn 75 euro. De clinic duurt tot aan de start van de Oliebollenloop op 31 december dit jaar.

Wij starten bij genoeg deelname op woensdag 27 oktober 2021 om 19.15 uur bij het clubgebouw van Trainingsgroep Het Zwartewater (Buiten de Enkpoort 17, Hasselt). Stuur voor deelname een email naar: lopen@trainingsgroephetzwartewater.nl. Zie ook www.trainingsgroephetzwartewater.nl 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour