2 mei 2024 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 pakt belangrijke driepunter

Geplaatst op: 6 november 2021

In de thuiswedstrijd tegen DSV’61 heeft Olympia’28 gezegevierd met 1-0. Matchwinner was Brian Snijder die al na 18 minuten de uiteindelijke eindstand bepaalde. Met de driepunter zet de groenwitte hoofdmacht een belangrijke stap in aansluiting met de middenmoot van de derde klasse C.

De multifunctionele aanvaller Snijder startte voor het eerst in de punt van de aanval. Met doorzetting vocht hij voor iedere centimeter, wat hem ook de treffer opleverde. Jeffrey van de Belt startte op de bank na het missen van de trainingen afgelopen week.

Olympia hield weliswaar de nul, maar de wedstrijd zat weer vol spektakel. De bezoekers uit Doornspijk raakten meerdere keren de lat en ook Olympia grossierde in kansen. Een gelijkspel was ook niet gek geweest, en daarom werd de overwinning flink gevierd in de kantine.

In de goal debuteerde Nigel Smit in de basis en hield direct zijn goal schoon. Daarin werd hij ook geholpen door het uitstekende duo in het centrum van de verdediging. Patrick Reuvekamp, vaak middenvelder, speelde samen met Koen Holthof een formidabele pot. Volgende week hoopt Olympia ook Zwolsche Boys aan de zegekar te rijgen. Dan wordt de eerder onderbroken wedstrijd, tussenstand 0-0, uitgespeeld.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour