22 mei 2022 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Goedheiligman zorgt voor file in de Eikenlaan

Geplaatst op: 13 november 2021

Foto's Gerrit Slurink

De alternatieve Sinterklaasintocht in de Eikenlaan werd zaterdagmiddag een groot succes. Een onafgebroken lint van auto’s met enthousiaste kinderen reed vanaf 14.00 uur in file vanaf de Karel Doormanstraat richting Eikenlaan. De laatste auto passeerde rond 16.15 uur de Sint en zijn gevolg.

De Sint en zijn Pieten hadden zich halverwege de Eikenlaan opgesteld. De kinderen werden onthaald met pepernoten en muziek. De Sint gaf aan dat hij aangenaam was verrast met de grote belangstelling bij zijn intocht in Hasselt. Hij gaf de complimenten aan de organisatie, die op het laatste moment voor dit geslaagde alternatief had gezorgd.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour