8 december 2021 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Lastig’ Elspeet op bezoek bij Olympia’28

Geplaatst op: 25 november 2021

Foto Daan Luiting/Olympia'28

(door Gerrit Slurink) Het eerste van Olympia’28 ontvangt zaterdag VV Elspeet. In het verleden hielden de Hasselters amper punten over aan ontmoetingen met de Veluwse ploeg. Vorig seizoen werd in Elspeet zelfs met 7-2 verloren. Ook dit seizoen draait Elspeet prima mee in de subtop van de Derde Klasse C. Met een wedstrijd minder gespeeld dan Olympia’28  bezetten de Elspeters een vijfde plek.

De competitiewedstrijd van afgelopen zaterdag tegen Oene werd afgelast wegens coronabesmettingen. De laatste competitiewedstrijd voor Elspeet was al op 6 november toen zij met 3-1 verloren bij Rouveen. Dat was ook de locatie waar Olympia’28 afgelopen zaterdag geflatteerd verloor met 5-1. Het krachtsverschil was niet zo groot als de uitslag doet vermoeden. Trainer Hans Roeland was tevreden over het spel in het eerste uur, al pak je daar geen punten mee. Olympia’28 behield haar plaats in de middenmoot op de zevende stek met nu 11 punten uit 8 wedstrijden. Het doelsaldo ziet er niet zo fraai uit met 14 doelpunten voor en 21 tegen. Qua doelpunten tegen doet alleen hekkensluiter Zwolsche Boys het slechter met 24 uit 7 wedstrijden

Ook deze zaterdag mogen supporters helaas ook bij deze wedstrijd niet aanwezig zijn i.v.m. de coronaregels. Wel kan de wedstrijd ook nu weer worden gevolgd via ZwartwaterFM.  Aanvang van de wedstrijd 14.30 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore