13 juni 2024 Gebruikers online: 34
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Reclame lokale ondernemers mogelijk maken op rotondes’

Geplaatst op: 30 november 2021

Als het aan het CDA ligt, kunnen lokale ondernemers straks adverteren op de vijf provinciale rotondes in Zwartewaterland. De partij dient daarvoor een initiatiefvoorstel in dat volgende week donderdag in de gemeenteraad wordt besproken.
Volgens het CDA ergeren inwoners zich aan het ‘sobere onderhoud’ van de rotondes. Samenwerken met ondernemers zou daarom een ‘win-win situatie’ kunnen zijn. Lokale bedrijven krijgen een mooie plek om hun waren aan te prijzen, terwijl het onderhoud van de rotondes ook wordt verbeterd.
Omdat de rotondes van de provincie zijn, moet die de plannen wel goedkeuren. De gemeenteraad moet daarom beslissen of dat het onderzoeken waard is.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour