31 januari 2023 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Oliebollenloop opnieuw in virtuele vorm 

Geplaatst op: 17 december 2021

Trainingsgroep het Zwartewater organiseert tussen 25 december en 31 december de jaarlijkse Oliebollenloop. Ook deze editie vindt vanwege de coronamaatregelen in virtuele vorm plaats.

Na de virtuele loop van vorig jaar, zag de organisatie hoopvol uit naar weer een mooie échte Oliebollenloop dit jaar, met veel deelnemers aan de start. Alle voorbereidingen waren rond, mede dankzij de hulp van de gemeente Zwartewaterland. Het gaat de organisatie echter niet lukken om de loopwedstrijd op een veilige manier te organiseren voor zoveel mensen tegelijk.

Om het jaar toch weer sportief af te sluiten, vindt ook dit jaar een hardloopevenement plaats over 4 Engelse Mijlen. Wil je meedoen, meldt je dan aan vanaf 17 t/m 24 december via https://inschrijven.nl/form/2021122500779-nl

Vervolgens kun je vanaf 25 december tot en met 31 december 2021 op een zelf gekozen tijdstip de oliebollenloop lopen. Het parcours staat op www.oliebollenloophasselt.nl 

Bij hoofdsponsor van dit evenement Bakkerij Blom kunnen de deelnemers na afloop van de loop een herinnering ophalen en met 25% korting een zak oliebollen kopen. Daarnaast is er voor dit jaar door Staatsbosbeheer voor alle deelnemers ook een hazelaarboompje beschikbaar besteld. Voor de hazelaar zie instructies in de bevestigingsemail. Het afhalen van de herinnering en oliebollen is mogelijk van 28 t/m 31 december onder vermelding van je startnummer.  

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour