29 februari 2024 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 opent nieuwjaar digitaal met loterij 

Geplaatst op: 24 december 2021

Olympia’28 gaat het nieuwe jaar 2022 aftrappen op zaterdag 8 januari. Net als een jaar geleden zal dit middels een digitale uitzending zijn met de nieuwjaarstoespraak van de voorzitter en de nieuwjaarsloterij. Met de nieuwste maatregelen is er helaas een streep gegaan door de traditionele nieuwjaarsreceptie met bijbehorend voetbaldeel.

Op zaterdag 8 januari zal vanaf 16:00 het digitale programma worden verzorgd vanuit het sponsorhome. Deze zal starten met de nieuwjaarstoespraak en eindigen met de verloting van de hoofdprijs. Sponsoren en lokale ondernemers hebben prachtige prijzen voor de loterij kosteloos beschikbaar gesteld. Hiervoor wil Olympia’28 hen zeer bedanken. De stream zal te zijner tijd te zien via de website van Olympia’28.

Loten kosten 5,- euro per stuk en kunnen eenvoudig digitaal worden aangeschaft via overmaken en het betaalverzoek. Voor elk aangekocht lot gaat je naam in de koker: hoe meer loten, hoe meer kans. Wil je bijvoorbeeld 3 loten, dan betaal je 15,- euro. Naast kans op mooie prijzen, steun je met je lotenaankoop bovenal ook Olympia’28.

Aanschaf loten en prijzen

Informatie over de aanschafmogelijkheden van loten, en een overzicht van de te winnen prijzen, staan op de website van Olympia’28: www.olympia28.nl  

 

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour