4 mei 2024 Gebruikers online: 14
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia hervat competitie met thuiswedstrijd tegen Elspeet 

Geplaatst op: 11 februari 2022

(door Gerrit Slurink) Na het stilleggen van de competitie op 4 december 2021 vindt komende zaterdag de herstart plaats met een inhaalprogramma in de 3e klasse C.  

Te gast op sportpark ‘t Hoenbroeck is de vv Elspeet en het gaat om de ontmoeting die op 27 november werd afgelast vanwege coronabesmettingen bij Elspeet. In competitieverband troffen beide teams elkaar tot nu toe drie keer, echter zonder winst voor Olympia’28. Het team van trainer Norbert Koelewijn staat momenteel op een 4e plaats met 13 punten uit 7 wedstrijden met een doelsaldo van + 4 (13-9).

De afgelopen periode speelde Elspeet twee oefenwedstrijden. Thuis werd met 2-0 verloren van ‘t Harde en afgelopen zaterdag boekte men een 3-2 overwinning op ‘s Heerenbroek in een niet echt vriendschappelijke wedstrijd volgens een Elspeter verslaggever.

De laatste competitiewedstrijd van Olympia’28 was op 20 november 2021 en dat was de 5-1 nederlaag bij een efficiënter Rouveen. Het krachtsverschil was niet zo groot als de uitslag deed vermoeden. Trainer Hans Roeland was toen tevreden over het spel in het eerste uur maar daar pak je uiteraard geen punten mee.

Olympia’28 staat in de middenmoot op een 8e stek met 11 punten uit 8 wedstrijden. Het doelsaldo ziet er niet zo fraai uit met 14 doelpunten voor en 21 tegen. Het team van Roeland speelde eveneens twee oefenwedstrijden dit jaar. Op 29 januari boekte men thuis een 6-2 overwinning op ‘s Heerenbroek en afgelopen zaterdag volgde er een 2-2 gelijkspel bij de vv Zalk.

Vanaf zaterdag om 14.30 uur gaat het weer om wedstrijden die ertoe doen en bij winst wordt Elspeet op de ranglijst gepasseerd. Olympia’28 versterkt dan ook zijn positie in de middenmoot en krijgt aansluiting bij de subtop.  

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour