14 mei 2024 Gebruikers online: 37

Subtopper Olympia op bezoek in Hattem

Geplaatst op: 17 februari 2022

(door Gerrit Slurink) Komende zaterdag staat voor Olympia’28 de tiende competitiewedstrijd op het programma met een uitwedstrijd in Hattem tegen de plaatselijke vv. Geen onbekende tegenstander voor de Hasselters. De laatste keer dat beide teams elkaar troffen was op 19 september 2020. In de toen niet uitgespeelde competitie wonnen de Hattemers met 2-0. Het team van trainer Herman Oosterhaar vinden we in de huidige ranglijst terug op een 11e plaats met 7 punten uit 8 wedstrijden.

De wedstrijd afgelopen zaterdag van Olympia’28 tegen Elspeet leverde een dikverdiende 2-0 overwinning op voor het jeugdige team van trainer Hans Roeland. Doelpuntenmakers waren Jos Holtland in de 15e minuut en Ruben Willems in de 74ste minuut. Door dit resultaat klom Olympia’28 naar een 5e plaats met 14 punten uit 9 wedstrijden. De stand geeft nog wel een iets vertekend beeld want zowel VIOS-V als Elspeet hebben beide met 13 punten een wedstrijd minder gespeeld. De winst leverde Olympia’28 wel een plaats in de brede sub-top op en was gelijk een prima start in de 2e periode.