28 juni 2022 Gebruikers online: 15
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 moet nu naar beneden kijken

Geplaatst op: 19 mei 2022

Olympia 1 was een paar weken geleden nog in de race voor een periodetitel voor promotie. Nu moet de ploeg oppassen om niet in de nacompetitie voor degradatie verzeild te raken. Met nog drie wedstrijden te gaan is het verschil met HTC 6 punten. HTC staat twaalfde en op die nacompetitie plaatsvoor klassebehoud of degradatie. Het team van trainer Hans Roeland heeft, ook op grond van het doelsaldo, aan één overwinning voldoende om op eigen kracht nacompetitie te ontlopen. Anders moet de concurrentie punten laten liggen.

Afgelopen zaterdag verloren de Olympianen thuis kansloos met 4-2 van degradatiekandidaat BAS. Olympia’28 staat op achtste plaats met 30 punten uit 23 wedstrijden. De tegenstander vv Oene staat op een vierde plaats met 39 punten uit 23 wedstrijden. Ondanks een 2-0 nederlaag bij VIOS-V doet Oene nog volop mee in de strijd om de 3e periode.
12 maart wist Olympia’28 thuis met 3-0 wist te winnen van Oene.

Aftrap zaterdag om 14.30 uur

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour