4 mei 2024 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘Groen licht’ leden voor nieuwbouw Olympia’28

Geplaatst op: 24 mei 2022

Alle aanwezige leden van Olympia’28 stemden vrijdagavond ‘voor’ het in gang zetten van nieuwbouw en verbouwing op het sportcomplex. De stemming vond plaats tijdens een ingelaste ledenvergadering van de voetbalvereniging.

De plannen waren deels al tijdens de algemene ledenvergadering afgelopen november besproken. Grootste onderdelen zijn uitbreiding van de kantine en een nieuwe schuur voor materiaal. De kantine wordt uitgebreid en voorzien van een nieuw magazijn en vernieuwde toiletten. Verder zal er vernieuwing van de tribunekleedkamers plaatsvinden evenals enkele aanpassingen aan het kleedkamerblok. Bestuurslid Jan-Sijmon van den Berg  (kantine en kebouwen) nam aan de hand van tekeningen de plannen door met de leden. Penningmeester Wouter Westhuis lichtte daarna de financiële kant toe. In de stemming die volgde stemden alle aanwezige leden ‘voor’ de gepresenteerde plannen.

Met dit akkoord van de leden kunnen de plannen definitief in gang worden gezet. De exacte planning van de bouw is nog onzeker en hangt af van diverse factoren. Waarschijnlijk zullen diverse onderdelen los van elkaar gerealiseerd worden, waarbij er mogelijk dit jaar nog een begin gemaakt zal worden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour