17 augustus 2022 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Opbrengst zwem4daagse voor Maarten van der Weijden Foundation 

Geplaatst op: 15 juni 2022

Dit jaar vindt de zwem4daagse in het Hasselter zwembad plaats van 21 t/m 24 juni. Deze vierdaagse is gekoppeld aan de Maarten van der Weijden Foundation. Alle opbrengsten die worden verzameld komen ten goede aan kankeronderzoek.

De organisatie hoopt dat iedere deelnemer meehelpt met het inzamelen van donaties via de persoonlijke actiepagina. Om dit te stimuleren is een aantal mooie prijzen beschikbaar gesteld voor de drie zwemmers die het meeste geld binnen weten te halen, namelijk:

1e prijs: een gezinsabonnement voor het zomerseizoen 2023

2e prijs: een zwemabonnement (1 persoon) voor het zomerseizoen 2023

3e prijs: een mooie inflatable voor op het water, meld je hier aan voor deelname bij aanmelding aanvinken dat je meedoet met een actiepagina.

Via e-mail volgt de bevestiging van deelname aan de zwem4daagse. De aanmelding voor de persoonlijke actiepagina kan maximaal een dag later volgen.  

Zwem4daagse zweMWeek 2022 voor kankeronderzoek
De Maarten van der Weijden Foundation is een stichting die zich inzet om het leven van voormalige, huidige en toekomstige kankerpatiënten te verbeteren. Van 20 t/m 26 juni 2022 zal voormalig olympisch en wereldkampioen openwaterzwemmen Maarten weer in actie komen voor zijn Foundation tijdens de Zwem4daagse zweMWeek. In deze week zal hij zich met vele deelnemers inzetten om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Door sponsors te werven kan iedere deelnemer tijdens het banenzwemmen geld inzamelen voor het goede doel. 

Maarten van der Weijden gaat een groot aantal Zwem4daagse locaties in Nederland bezoeken. Bij voldoende deelname komt hij langs in Hasselt op vrijdag 24 juni tussen 19.00-20.00 uur.  

 

  

  

 

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour