27 mei 2024 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jeroen en Noelle knippen autowrak in hun voortuin

Geplaatst op: 23 juli 2022

Het was op zich een rustige vakantiemiddag aan de Karel Doormanstraat zaterdag. Maar de lokale brandweer bracht daar toch even verandering in. Spuitgast Jeroen Steenbergen was namelijk vrijdag in het huwelijksbootje gestapt met zijn Noelle. En zoals vaker lieten collega-brandweerlieden zo’n festiviteit niet geruisloos passeren.

“Mijn maten hebben pallets in de voortuin gedaan en mijn collega’s van de brandweer hebben daar een auto op gezet”, is het verslag van Jeroen. “Tijdens de bruiloft kreeg ik een brief met een datum en tijd dat ik iets kon verwachten.” Dat was dus zo rond de klok van vier zaterdagmiddag. Het stel werd in branweertenue gehesen om eigenhandig met speciale schaar de auto te knippen om het cadeau te vinden.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour