Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia’28 start competitie met forse overwinning

Geplaatst op: 24 september 2022

Olympia’28 boekte zaterdagmiddag in de eerste wedstrijd van het seizoen een 4-0 uitoverwinning tegen vv Avereest uit Balkbrug.

Na een voorbereidingsperiode van Olympia met wisselend succes was het afwachten hoe sterk Avereest zich zou tonen. Zij behaalden vorig seizoen de achtste plaats in de eindrangschikking. Bij rust stond Olympia met 3-0 voor door doelpunten van Brian Snijder, Koen Holthof en Jos Holtland. De ruststand had groter kunnen zijn maar Brian Snijder en Ruben Willems wisten goede kansen niet te verzilveren. Ook werd nog in de eerste helft een bal van Ryan Hamstra van de lijn gehaald. Avereest stelde daar met nauwelijks doelpogingen weinig tegenover.

Na de rust hield Olympia de voorsprong gemakkelijk vast en in blessuretijd viel het vierde doelpunt voor de groenwitten.

Volgende week zaterdag volgt de thuiswedstrijd en ‘stadswegderby’ tegen Rouveen. Deze wedstrijd begint om 17.00 uur.