27 april 2024 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Koploper Olympia op bezoek in Dalfsen

Geplaatst op: 6 oktober 2022

In derde competitieronde gaat Olympia 1 naar Dalfsen voor een ontmoeting met ASC’62. De Dalfsenaren zijn geen onbekenden voor de Hasselter ploeg. Afgelopen jaren troffen beide ploegen elkaar geregeld met het jaarlijkse Tempelmantoernooi in Nieuwleusen. Zo ook dit jaar toen ASC’62 op 27 augustus Olympia’28 met 2-1 klop gaf.

Sinds de terugkeer van Olympia’28 in het district Oost in het seizoen 2013/14 was er slechts één officieel duel in Dalfsen en wel in dat seizoen in de 2e klasse H. In Dalfsen won ASC’62 destijds met 6-0 en Olympia’28 degradeerde gelijk in dat seizoen als herintreder in het district Oost. Voor ASC’62 kwam er vorig seizoen een einde aan dertien seizoenen onafgebroken spelen in de tweede klasse. ASC’62 eindigde als dertiende en degradeerde.

De Dalfser ploeg speelde vorige week haar eerste wedstrijd en won met 3-2 thuis van Avereest. Olympia heeft al een wedstrijd meer gespeeld en leidt de ranglijst, direct gevolgd door VHK en Dieze West die ook zes punten overhielden aan de eerste twee duels.

Aftrap op Sportpark Gerner is zaterdag om 14.30 uur.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour