23 juli 2024 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Burgemeester Bilder bij nationaal schoolontbijt Driemaster

Geplaatst op: 9 november 2022

Burgemeester Eddy Bilder was woensdagochtend te gast op CBS De Driemaster. Hij was daar op bezoek vanwege het nationaal schoolontbijt. De burgemeester las twee verhalen voor aan groep 4 en beantwoordde na afloop een aantal vragen van de kinderen.

Bilder las voor over de piramides in Egypte en over de keizer van Rome. Er waren meer bekende gezichten op de school. Zo las oud-directeur Piet Bonhof voor in groep 6. Meester Piet nam 5 jaar geleden afscheid als directeur van De Driemaster, en was dus ook weer terug op bekend terrein.

Naast meester Piet waren nog twee oudgedienden van de partij. Juf Joke Terpstra en meester John Groenewold droegen ook een steentje bij door voor te lezen.

Het was de vraag of hij de school bij binnenkomst nog herkende, want de gangen waren omgetoverd tot ontbijtbuffet-zaal. Er stonden tafels klaar met brood, fruit en beleg voor de kinderen, die daarmee heerlijke ontbijtmaaltijden samenstelden. De leerlingen kwamen zelfs nog graag terug voor een tweede ronde. Een leuke gezonde start van de dag.

Gepubliceerd door Klaas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour